علیرضا تاج شهرستانی : بقعه متبرکه فاطمه اخری (س) تبدیل به قطب گردشگری مذهبی شود

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شورای اسلامی شهر رشت علیرضا تاج شهرستانی در نود و دومین جلسه شورا با مخاطب قرار دادن شهردار رشت اظهار کرد: طرح میثاق بسیار خوب است اما طرح میدان فرزانه با تمام مشکلاتی که در آن بخش از شهر مشاهده می شود، جزو اولویت قرار نگرفته است .
   رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورا به بقعه متبرکه فاطمه اخری (س) اشاره کرد و افزود: می خواهم بدانم که آیا برای بقعه خواهر امام (س) شهرداری رشت برنامه ای دارد؟
  وی به بارگاه حضرت معصومه(س)در شهر قم اشاره کرد و گفت: بارگاه حضرت معصومه (س) به لحاظ گردشگری و اقتصادی در شهر قم بسیار تاثیر گذار است ، اما متاسفانه بقعه حضرت فاطمه اخری(س) در رشت سالهاست که مغفول مانده است و انتظار می رود که در این باره جهادی وارد عمل شویم تا ان شاا این بارگاه مطهر به قطب گردشگری مذهبی تبدیل و عواید مالی آن در کنار عایدات معنوی نصیب شهر و شهروندان شود.
در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://rasht20.ir/?p=9760

حجت مردانه زاده

حجت مردانه زاده

من از سال 1388 با دنیای وب آشنا شدم و علاقه زیادی به مباحث فناوری، برنامه نویسی و حوزه های تکنولوژی دارم.

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: