نایب رییس شورای اسلامی شهر رشت: حل چالش اراضی نسقی شهر رشت با استفاده از ظرفیت نمایندگان مجلس/ضرورت تعیین تکلیف زباله سوز و تصفیه خانه شیرابه

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شورای اسلامی شهر رشت_ هادی رمضانی نایب رییس شورای اسلامی رشت در جلسه بررسی مهم‌ترین پروژه‌های عمرانی شهر که امروز چهارشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۲ با حضور سه نماینده شهرستان رشت در مجلس، رییس و دیگر اعضای شورای اسلامی، شهردار رشت و معاونین ایشان برگزار شد اظهار داشت: علاوه بر بحث ضرورت تصفیه شیرابه‌ها در لندفیل سراوان، مشکلی که در بحث زباله‌سوز رشت به وجود آمده باید حتما و به سرعت حل و فصل شود.
رمضانی حل چالش اراضی نسقی شهر رشت را با استفاده از ظرفیت نمایندگان مجلس هم خواستار شد و گفت: از مجلس و کمیسیون‌های تخصصی انتظار داریم به شکل ویژه به این حوزه توجه کنند و حل آن را در اولویت قرار دهند زیرا تنها با همین روش اراضی گسترده‌ای که اطراف شهر است تعیین تکلیف خواهند شد.
وی با بیان اینکه رفع معضل اراضی نسقی هم به نفع شهروندان و هم به نفع خود شهر رشت است اذعان کرد: در قانون بودجه سال ۱۴۰۲ بخش تعیین تکلیف‌ اراضی کمیسیون ماده ۱۰۰ ابهامات زیادی وجود دارد و همین عامل باعث می‌شود در حوزه اجرا مشکلات عدیده‌ای به وجود بیاید.
رمضانی با تاکید بر اینکه اصول شهرسازی در سطح شهر رشت رعایت نشده است ابراز داشت: برداشت‌های نادرست و سلیقه‌ای از برخی قوانین و دستورالعمل‌ها باعث شده مردم هم دچار مشکل شده و به زحمت بیافتند که نیاز است قانونگذاران در سطح مجلس برای عبور از این دست موانع اقدام کنند.

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://rasht20.ir/?p=9765

حجت مردانه زاده

حجت مردانه زاده

من از سال 1388 با دنیای وب آشنا شدم و علاقه زیادی به مباحث فناوری، برنامه نویسی و حوزه های تکنولوژی دارم.

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: